Vi driver mobilitetsindustrien til nye høyder

I den anledning med å utvikle hele mobilitetsindustrien arbeider ProMeister med forretningsutvikling så som kjøreteknikk og bilverksteder sånn at de skal bli bedre rustet for framtiden. Et slik insentiv er eksempelvis videregående programmet ProMeister Køretøy. Gjennom å tiltrekke flere ungdommer til kjøretøyverksteder og løfte statusen på yrket bidrar vi til å utdanne flere ansattbare kjøretøytekniske.  På sikt skal dette akutte mangelen av mekaniker som hele bransjen sliter med.

Behovet av mobilitet og rørlighet

Markedets kjøretøy utvikles i takt med at teknikken blir stadig mer avansert. Det er derfor ingen tilfeldighet at vi på ProMeister prater om mobilitet og at vi vil drive mobilitetsindustrien fremover. uansett hvordan kjøretøyene ser ut i fremtiden kommer individer og grupper alltid ha et behov av å være rørlige og forflytte seg fra punkt A til punkt B. Vårt gode innsyn i bransjen, på markedet rundt om i Europa, gjør at vi har oversikt på trender og forandringer som sikkerhetsstiller att vi kan tilby proaktive, innovative og hjelpsomme løsninger til fremtidens kjøretøyverksteder.

Vi makser ditt verksted idag, i morgen og i framtiden

Digitalisering, ny teknikk og drivmiddel er en faktor som stiller nye krav på kompetansen for å serve og reparere kjøretøyene. Vi driver derfor våre egne utviklingsverksteder for å teste og sikkerhetstille at våre tjenester, utdanninger og produkter har høy kvalitet før de lanseres. Vi samarbeider i tillegg med aktører som gjør det mulig for oss å tilby fremtidens kjøretøyteknikker den kompetansen som samfunnet etterlengter, et sånt eksempel er yrkeshøyskoleutdanningen Diagnostekniker fordon. Vi er den pålitelige samarbeidspartneren for bilverkstedene som vil trygge sin effektivitet, lønnsomhet og eksistens i framtiden.